terug

Raambekleding

Kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten

Olthof Interieur werkt voor de binnenzonwering, zoals jaloezieen, plisses, duo-plisses, rolgordijnen, vouwgordijnen, dakraamproducten, multishade met de merken Multisol en Luxaflex.

Al meer dan 30 jaar is het merk Multisol een begrip in de binnenzonwering. Wij leveren hierin kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Graag laten wij u kennis maken met onze collectie raamdecoratie. Met onze producten regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis. Hierin heeft Olthof Interieur een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.

 

Luxaflex heeft oogstrelende raamdecoratie ontworpen in vele uitvoeringen. Het design past bij elke kamer en stijl. Daarmee krijgt elk raam een eigen karakter en lichtregeling. Luxaflex staat garant voor excellente kwaliteit, innovatie en jarenlang plezierig gebruik.

Voor wie iets bijzonders zoekt biedt Luxaflex raamdecoratie voor een reeks ramen die afwijken in vorm, afmeting, ontwerp en toepassing.


shutters: perfectie tot in het kleinste detailDe verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit 'm in de ongeëvenaarde kwaliteit en onze passie voor perfectie. De houten jaloezieën en shutters van JASNO ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit 'm vaak in de kleinste details van shutters en jaloezieën. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. De shutters en houten jaloezieën worden altijd helemaal op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos.


Meer informatie?

Kom naar onze winkel voor uitgebreid advies!