terug

Boxspring nr. 10

De Nr.10 van Eastborn is de combinatie van succes en ervaring. Het combineert aangenaam slaapcomfort en duurzame materialen met een fantastische prijs. Omdat we bewust kiezen voor geselecteerde uitvoeringen en maten kunt u profiteren van deze zeer scherpe aanbieding. Er is uiteraard nog keuze, echter weloverwogen en beperkt. Zo garanderen we een prima en bewezen kwaliteit, duurzame producten en een voordelige prijs.

Extra dikke (ca. 25 cm) boxsprings met een duurzaam binnenveringinterieur worden ondersteund door 6 poten. U heeft de keuze uit houten rechthoekige poten (hoogte 12 cm) of stalen (zwarte) poten (hoogte 12 cm of 18 cm). De boxspring is leverbaar in niet-verstelbare en verstelbare* uitvoering (2 onafhankelijke motoren).

Het model is verkrijgbaar met een strak en modern vormgegeven hoofdbord. De standaardhoogte van dit hoofdbord is 110 cm. Op verzoek is het hoofdbord, zonder meerprijs, ook leverbaar met een hoogte van 95 cm. Het hoofdbord is standaard maathoudend leverbaar. Mits meerprijs is het ook "oversized" leverbaar. Maathoudend wil zeggen dat de breedtemaat van het hoofdbord gelijk is aan de breedtemaat van het bed. Indien u een oversized hoofdbord bestelt dan is het hoofdbord zowel links als rechts 10 cm breder dan de bedmaat. Het hoofdbord Nummer 10 met een breedte van 180 cm is dus in werkelijkheid 200 cm breed.

De Nummer 10 combinatie is voorzien van een fraai meegestoffeerde matras. De slaper wordt ondersteund door 300 elektrothemisch nageharde pocketveren per m², aan beide zijden afgedekt met hoogwaardig comfortschuim. Men kiest voor een soft of medium comfort.

U heeft de keuze uit een mooi genopt topdekmatras vervaardigd uit comfortschuim of, mits meerprijs, natuurlatex. Standaard is 1 groot topdek voorzien. Mits meerprijs kunt u kiezen voor 2 aparte topdeks. Beide varianten zijn ook als, ongenopte broektopper verkrijgbaar. Bij een elektrisch verstelbare boxspring wordt standaard een ongenopte broektopper meegeleverd.

Het model is verkrijgbaar in 4 stofkleuren en 3 kleuren kunstleder.

Om het bed helemaal compleet te maken zijn optioneel gestoffeerde matrasbeugels, gestoffeerde handbedieninghouders, chromen handbedieninghouders en hockers leverbaar.

Goede techniekbeheersing = Maar liefst 25 jaar garantie op boxspringframe en de binnenvering!

Veel ervaring = Nederlandse vakkennis en 50 jaar ervaring!

Snelheid en doelgerichtheid = Gemakkelijk door u samen te stellen!

Kansen opzoeken = Wij geven de voorzet met een sterke prijs!